Feest organiseren

Wat zijn de meest favoriete accessoires op een feest?

Wat zijn de meest favoriete accessoires op een feest?

Hoera! Het is zover! Jullie kindje wordt 1 jaar. Nu ben je natuurlijk op zoek naar allerlei dingen die je kunt gebruiken om te versieren. Je hebt van allerlei dingen in je hoofd maar wat zijn nu de leukste en meest favoriete accessoires die gebruikt worden om te versieren?

Zorg voor kleur voor je kindje

Jullie kindje zal het op zijn of haar eerste verjaardag nog niet meteen beseffen dat er versiering hangt maar natuurlijk trekt het wel de aandacht. Zorg voor lekker veel kleur in de ballonnen die je gaat ophangen en de slingers. Ballonnen en slingers mogen gewoonweg niet gemist worden op een echt feestje.

Doe eens gek

Het is hartstikke leuk om over een aantal jaar terug te kunnen kijken op een leuke en bijzondere eerste verjaardag. Doe eens gek met zijn allen en maak van iedereen die komt een foto. Natuurlijk geen normale foto maar een foto waarop men van die maskertjes draagt met een brilletje of een grote dikke snor. Zo kijk je jaren later samen met jullie kindje terug naar een te gek feestje.

Versieren kan ook buiten

Het is niet alleen leuk om binnen te versieren maar buiten is het ook erg leuk. Zeker wanneer het in de lente of zomer is maar ook in de herfst en de winter kan het gerust. Er zijn namelijk plastic vlaggetjes die heus tegen een buitje regen kunnen. Zo laat je de hele buurt zien dat er een feestje is.

Maak het feestelijk

Als jullie kindje zijn of haar eerste verjaardag viert, wil je dat het wel feestelijk wordt. Dat wordt het al wel als je slingers en ballonnen ophangt maar wat dacht je van een confetti kanon? Door de confetti kanon af te laten gaan komt er confetti uit. Doordat de confetti uit het kanon vliegt komt het overal in de tuin of binnen in huis te liggen. Het zal een hoop werk zijn om het op te ruimen maar het zal wel een feestelijk effect geven.

Lekkere hapjes en drankjes

Als jullie kindje zijn of haar eerste verjaardag viert kun je een themafeest houden waar jullie kindje van houdt. Hierbij kun je de hapjes en drankjes aanpassen aan het thema. Is je kindje gek van dino’s? Versier de ruimte in dino stijl en laat een mooie dino taart en of cupcakes maken. Hierdoor zal alles goed afgestemd zijn op het thema.

Meer te wete komen

geslaagd

kinderfeestje

buurtfeest